StylovýPotisk.cz!

Nový eshop + Vaše představy a náš potisk.

Navrhuj!

Sítotisk

Vyrobíme plastové i papírové samolepky sítotiskem. Používáme kvalitní podkladové materiály od předních výrobců, což zaručuje vysokou kvalitu a trvanlivost. Naše samolepky jsou vyřezány přesným řezacím plotrem s optikou. Nabízíme také speciální folie, jako jsou plombovací, ochranné a statické folie. Sítotiskem potiskneme trička, reklamní předměty, plastové cedulky, popisky do prodejen, výrobní etikety, čárové kódy, dřevo i kov, včetně ovládacích panelů.

Reklamní Textil

trička, polokošile, bundy, vesty a mikiny pro muže, ženy i děti ve spolupráci s firmou Malfini - Adler. Nabízíme také možnost vlastního designu. Technologie: sítotisk, tampoprint, laser, ražba a výšivka, DTF InkTransfer. 

Online Katalog textilu

Reklamní cedule

Používáme kvalitní 5.-7. leté fólie a na naše grafické práce a polepy poskytujeme tříletou záruku. Realizujeme reklamní polepy všech dopravních prostředků, výloh, světelných panelů, štítů, cedulí a směrovek. Vyřezané nápisy doplňujeme kvalitním velkoformátovým tiskem. Jsme soběstační výrobci reklamy – navrhneme grafiku a naši odborní zaměstnanci ji nalepí.

Digitální tisk

Používáme velkoformátový tiskový plotr HP Latex 335 s moderní ECO technologií, který kombinuje vysokou venkovní odolnost s fotorealistickou kvalitou pro interiérové i exteriérové tisky. Inkoust HP má v interiéru životnost až 3 roky bez laminace a s laminací vydrží v exteriéru až 7 let. Tiskneme na širokou škálu kvalitních médií, včetně speciálních vinylů, LWC papíru, standardních a profi bannerů, backlitů, meshů a malířského plátna Canvas.

Online Katalogy

Prohlédněte si naše online katalogy reklamního textilu a předmětů. Nabízíme široký výběr kvalitních produktů, které jsou ideální pro propagaci vaší značky. V našich katalozích najdete pánská, dámská a dětská trička, polokošile, mikiny, bundy, vesty, a mnoho dalších reklamních předmětů. Spolupracujeme s renomovanými výrobci, abychom vám poskytli to nejlepší na trhu. 

‚‚Prozkoumejte naše katalogy a najděte perfektní produkty pro vaši marketingovou kampaň."

Přejít na online katalogy

Příprava tiskových dat

Pro zajištění nejvyšší kvality tisku je důležitá správná příprava tiskových dat. Následující pokyny vám pomohou optimalizovat vaše soubory:

Vyžadujeme 
následující

Naše práce